tisdag 27 april 2010

jag fick en award!

The Willow Fairy skickade vidare en award till mig och min blogg. Den går ut på att jag ska skicka den vidare (vilket jag inte kommer göra utan hänvisar till mina läsare med egna bloggar) - samt berätta sju grejjer om mig själv.

Så here it goes:

1) Jag har fobi för öronvik. Ni vet när man/ngn viker överörat.. framåt eller neråt. Så brosket viks. Jag mår dåligt både fysiskt och psykiskt att se sånt. Speciellt om ngn gör det på MIG. Behöver jag nämna att det är en plåga att gå till frissan samt optikern?

2) Jag kan inte med att äta godis/chips etc ur påse. Det måste hällas upp i en liten söt skål. Annars mår jag lite dåligt...

3) Innan jag fick min dotter så grät jag vid varje frisörbesök. Mitt hår betydde mer än NÅGOT annat i livet. Vilket såklart fick konkurrens när jag blev mamma och numera kan jag göra nästan vad som helst med håret och blir det inte bra så rycker jag lite på axlarna.

4) Jag hade min pannrynkor redan som 9åring. Mina kompisar tyckte att det var jättekul att jag hade ränder i pannan och bad mig alltid grimasera så de blev ännu tydligare.

5) Jag älskar katter men hatar hatar HATAR H A T A R katthår... >.<

6) Idag gick jag på Lip-plumber bluffen. Dvs läppglans med "förstorande effekt". Me so stupid.

7) Jag gillar blondinbella och Maria Montazami.

Så, ni som läser! Gör nu detsamma; avslöja sju stuff om dig själv :)

2 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Lip plumper minsann. Jag provade en så'n i affären förra månaden. Den innehöll ingefära eller nejlika eller något sådant och det pirrade rätt ordentligt i läpparna - kändes mest som en allergisk reaktion...

Kul att veta lite mer om dig.

Små fötter by sodamaze sa...

Jag har antagit din utmaning!