söndag 28 februari 2010

latest news

Ja här ekar det tomt hör jag. Himmel vad kass jag är på att uppdatera i perioder, skäms på mig!

Så vad har hänt sedan sist? Jag kom en dryg decimeter på Tildes kofta men fick repa upp. Jag hade stickat galet för hårt minsann. Just nu håller jag på att bearbeta nederlaget och planen är att sätta igång igen, samma mönster, större stickor men istället för kofta så stickar jag ihop den. Aviga varv är inte min kopp the´.... helt enkelt. Vi får se hur det går :)

Det som går hetast på mina stickor just nu är ett baby/barn-set som jag stickar i Malabrigo Lace. Jääääsiken så skönt och gosigt garn! Jag vill bara sticka mig en hel bodysuit i detta fantastiska garn och aldrig bära ngt annat.. mihihi! Men nej, nån måtta får det vara. Jag stickar strumpor, mössa och halsduk. Allt enligt ett retromönster från Marks & Kattens. På beställning. För här är det inga bebisar på väg.

Å för en vecka sedan tänkte jag sticka en mössa till sambon, i Malabrigo Chunky (ja jag gillar malabrigo haha), men så kom ju våren till stan! O.O Drippdropp låter det överallt ute, snöhögarna minimeras och kråkorna kraxar. Så han får ingen mössa :) Han kanske får en... öhm... en... *tänker*... en stickad badstringkalsong lagom till vår Lanzaroteresa som går av stapeln snart? moahahahaha

Over and out
*gone knitting*

1 kommentar:

Små fötter by sodamaze sa...

Åh så gosigt det låter! Är grymt nyfiken på hur resultatet blir, Vide likaså. Nu borde det finnas lite money på ditt konto också =)