söndag 28 februari 2010

det är ett gift

och nu pratar jag inte om stickning (det vet vi ju alla att det är ett gift och att det SMITTAR och är enormt beroendeframkallande). Nu pratar jag om stickmarkörer. Jag är fast i stickmarkörträsket.

Hittills har Panduro och Bokia (ja, bokia faktiskt) ruinerat mig på pärlor och jox. Nu är det ebay's tur. FÄääääään vad fina grejjer jag hittar där. Men vad i hela världen ska jag göra med alla stickmarkörer sen då? Använda som bete och fiska med? Örhängen? Smycka mina kläder med? Låta katterna leka med?


Uuhhhhh

4 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Smycka kläderna kanske vore nåt.. jag såg en svart body som någon satt en massa säkerhetsnålar och nitar på, det var lite kul.. *skrattar*

Anta sa...

Hej Nadja
Jag har skickat mail till dej det första fick jag tillbaka, så jag har skickat ett till hoppas att du får det. Du kan väl maila mej och säga var du vill att jag skickar pengarna du vill ha för 5st, du kan välja dom till mej.
min mail: westlake.lotta@spray.se
Kram Anta

Anta sa...

Hej
Idag fick jag markörerna, tack så hjärtligt mycket, dom är super snygga.

Signe sa...

håhåjaja hej tjej hoppas allt fint, var du på modevisning igår? eller visade något till och med? inte jag tyvärr, hade inte råd. men lite stickcafe på gusto i onsdags var mysigt. solen skiner och jag pysslar på kontoret, vill bara hem och sticka! Kram Signe