onsdag 17 mars 2010

lanzarotesticket

Imorgon drar jag till sydligare breddgrader och jag har inte mina resestickningar klara! O.O Hade lite löst planerat för ett socksticke i garnet "surballe"... men alla sockmönster jag tittar på nu känns antingen för tråkiga eller för avancerade. Jag måste ju ha i åtanke att jag inte har min stickjour bara ett samtal/sms/fb bort.

Packar nog ner Tildes tröja i handbagaget. Eller ärmarna iaf, enkelt och bra. Sen där nere blir det antingen babysetet jag håller på med eller ett par sockar, trots allt. Eller kanske nåt helt annat?

Känner på mig att mina bikinis har fått sig en utmanare *haha* Jag är typen som har med mig 11 bikinis på semester och använder 1. Känns som att det kan bli likadant med stickningarna *haha*

Nu ska jag ta några djupa andetag, klia mig lite på ryggen, hitta ett par matchande strumpor, mata katterna och sen gå till jobbet. Stickcafé ikväll efter jobbet om jag inte har resfeber.

Så lång!

Garnet Surballe, för den som inte redan är bekant med det:

3 kommentarer:

Renée sa...

Gud vad roligt! Hoppas ni får det varmt och skönt. Ska du leta efter en garnaffär där? Jag ska till USA i sommar och då jäklar ska jag leta garn kan jag lova!!! Ha det bäst!!

Monica Hansen sa...

Hoppas din semester blir varm och solig:)

Anta sa...

Ha en skön semester. Kramar